De publieksstemming is gesloten!
woensdag 8 december 2010

Uitreiking op maandag 13 december

Maandag 13 december reiken we de Bib Web Awards uit in het auditorium van CVO VSPW Gent. Alle genomineerden die de top 5 haalden, kregen een persoonlijke uitnodiging. Daarvan heeft iedereen - op drie nominees na - laten weten dat ze erbij zullen zijn. Er belooft die avond dus heel wat spanning in de lucht te hangen!
Elk stoeltje in het auditorium is daarmee dan ook bezet. Wie de uitreiking van de Awards graag vanuit de eigen zetel volgt, dat kan: we zullen maandagavond vanuit de zaal zorgen voor live verslaggeving via onze Facebook pagina. Die prikbordberichten zullen eveneens verschijnen op Twitter.
Na afloop van de uitreiking publiceren we de volledige uitslag op deze blog. Ook een uitgebreid verslag, inclusief foto's en filmpjes, mag u op deze blog verwachten.

4 opmerkingen:

 1. Je bent 2.0 of je bent het niet natuurlijk !!
  Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben als genomineerde bij de biblioblogs alvast van de partij. Ik zal - indien Stefaan Jacobs (Queteletfonds) niet kan komen - ook de honneurs voor de gemeenschappelijke federale catalogus (categorie catalogi) waarnemen. Dirk van Eylen, P&O projectleider, heeft zich namelijk verontschuldigd. Tot maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En mogen wij ook twitteren in de zaal (of vrij vertaald: is er wifi-toegang voorzien voor de genodigden)? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Bibman: Stefaan Jacobs heeft laten weten dat hij erbij zal zijn.

  @BiB IDee: er is wifi-toegang (een access point) voorzien, dat zal werken, tenzij de helft van de zaal erop wil... Kwestie dus van bij de eersten te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen